Susanne Schierbeck

OBS. Susanne har inte möjlighet att ta emot fler klienter just nu.

Dipl. Samtalsterapeut, Handledare, Coach och Organisationskonsult i Psykosyntes

TaktiPro Taktilmassage

Reconnective Healing Practitioner®
The Reconnection®

Mitt arbete präglas av ett helhetsperspektiv på människan. Bredden i mina utbildningar möjliggör ett individuellt bemötande av klienten/kunden.  Utifrån dennes behov kan olika arbetssätt kombineras med varandra. Så kan t.ex. en kombination av samtal och taktilmassage förstärker den terapeutiska effekten genom att det inre barnet blir ”närt” och omhändertaget med hjälp av den ordlösa men alltid lika och mjuka massagen.

Efter att under över 10 år har undervisat som lärare i Psykosyntes så har jag en stor erfarenhet av att bemöta människor och att på ett icke verbalt sätt kunna svara an till den andre. Jag bjuder på ett ”rum” där det finns möjlighet till växande, vila, läkande, omhändertagande, utveckling, medvetenhet och vilja. Allt utifrån en plats där jag utgår ifrån att det finns ett gott syfte med våra liv här på jorden just nu.

På min fritid målar jag Vedic Art och skriver och illustrerar barnböcker.

Min mottagning finns på Freys Lilla Rådmannen, Rådmansgatan 67, Stockholm.

Önskar du utvecklas genom samtal, är du i behov av en rogivande och avslappnade taktilmassage eller känner du för healing så är du välkommen att kontakta mig .

OBS, Susanne har inte möjlighet att ta emot flera klienter just nu

Publikationer

Barnbok: Mito är min vän! Köp den här

 Press

Travel News

Elin Fagerbergs blogg

Kvinna med smak-bloggen